23. GL3 – Go For It (4-5)

23 maart 2010

23. GL3 – Go For It

Nu de slotfase aangebroken is in de 2009/2010 competitie staan er voor GL nog wedstrijden op het programma die er niet echt meer toe doen. De eerste van deze reeks was de wedstrijd tegen Go For It die ongeveer in dezelfde situatie verkeren.

A: Robby A: Cees den Ridder
B: Erwin B: ger Hollaar
C: Jeroen C: Harry Hekker
D: John D: Debbie van Erp
E: Toon; E: Danny (kwamen beiden niet in actie)

Singels

Robby beet het spits af tegen … van Go For It (GFI). Robby wist geen grip te krijgen op het spel van de tegenstander die de tripple goed wist te vinden. Het werd hierdoor al snel 3-0. Het eerste punt voor GFI

Erwin was de tweede troef van GL3, Erwin was erg wisselvallig en leek niet te kunnen finishen. Dit was wel een gelijkopgaande partij want ook Ger had hier last van. In de vijfde leg bleef het gelijkopgaand tot beiden op dubbel 1 stonden en het was Ger die het gelukkigst was. 2-0 voor GFI

Jeroen en Harry kwamen als derde aan de oche. Jeroen had niet veel in te brengen tegen de veelvuldig geraakte tripple van Harry. Jeroen zelf gooide wisselvallig net als in de laatste weken. In drie legs was Harry klaar en stond GL3 nog steeds op 0. 3-0 GFI

John mocht net als in de uitwedsrijd tegen Debbie. John gooide (net als toen) goede scores en was geen parij voor zijn tegenstandster. Het eerste punt voor GL3 op het bord! 3-1 GFI.

Koppels.

Er werd dor beide teams niet gewisseld en de gebroeders begonnen dus tegen Cees en Ger. Bij beide GL3’ers was geen spoor meer van de vormcrisis in de singles. En deze eerste koppel viel dan ook met 3-1 ten prooi aan GL3.  3-2 voor GFI. Weer een punt terug.

Jeroen en John mochten nu tegen deze twee heren. Deze koppels waren beter gematcht. In de vijfde leg was het John die weer een punt terug pakten. 3-2 nog voor GFI.

In de volgende koppel waren Harry en Debbie de tegenstanders. Deze partij was van hoger niveau dan de vorige koppel. Dit werd geïllustreerd door Harry met een nuttige 180 in de laatste leg en John met een mooie 116 om er 2-1 van te maken. De laatste leg werd gewonnen door GFI die nu één punt van de overwinning waren.

In de laatste koppel kwamen Robby en Erwin terug. net als in hun eerste koppel werd het 3-1 en voor het eerst in de wedstrijd was het weer gelijk. 4-4 voor de bierronde.

 

Bierronde. Lange tijd had GL3 een goede voorsprong in de bierronde, deze werd echter tenietgedaan door niet te finishen. Iets wat Harry voor GFI wel deed en ook de overwinning binnenhaalde.

 

Het was geen hoogstaande partij. Er waren veel gemiste dubbels maar de sfeer maakte veel goed. GL3 staat voorlopig met 104 punten op een 6e plaats, er moeten deze week echter nog wel veel wedstrijden gegooid worden.

Het restand van het programma ziet er als volgt uit:

30 maart: GL3- t zit erbij

14 april: magic Misters-GL3

20 april: GL3 – Catch ‘m all

 

John