25. Magic Misters – GL3 (3-6)

14 april 2010

Magic Misters – GL3

In de voorlaatste wedstrijd werd er afgereisd naar Rijen voor de confrontatie met de Magic Misters (MMs). In de thuiswedstrijd werd dit een 7-2 voor GL3. GL3 was compleet en Soewares startte daarom op de bank.
A: Robby A: Danny Waegemaekers
B: Danny B: Onno van Meyenfeldt
C: Jeroen C: Paul Uphus
D: Erwin D: Corné Vervloet
E: John E: Erik van Loon

Singles
Robby en Danny beten het spits af in het sportcafé. De wedstrijd was gelijkopgaand en ook erg wisselvallig. Wanneer Robby is erg ervaren in het spelen van wedstrijden over de volle lengte, alleen pakte dat deze keer niet zo uit, Danny finishte beter en pakte het eerste punt. 1-0 voor MMs

Danny mocht in de tweede wedstrijd tegen Onno. In de eerste leg leek geen van beiden deze te willen winnen. Na veel gemiste pijlen op D1 was het Onno die ‘m pakte. In de volgende legs ging het finishen van Danny beter en trokken de scores ook aan Danny maakte na de valse start er vervolgens 3-1 van.  In deze single gooide hij ook zijn zevende 180’er van het seizoen. 1-1 gelijk.

Derde was Jeroen en hij speelde tegen Paul. Door beiden werd wisselvallig gegooid, het was Jeroen die de dubbels deze avond goed stond te raken. Paul pakte nog wel een leg af, maar ook deze wedstrijd ging met 3-1 naar GL3, Jeroen pakte net als in de heenwedstrijd weer een singlepartij. GL3 nu 2-1 voor.

De captain sloot de rij en hij gooide tegen Corné. Erwin kwam niet lekker in zijn spel, zijn basisniveau sleepte hem er goed door. Ook hij moest een leg afstaan en won dus met 3-1. dut was nu ook de tussenstand.

 

Koppels.

Robby en Danny troffen in hun eerste partij  tegen Danny en Onno een gelijkwaardig duo. In de vijfde leg waren het echter de Misters die het beste de dubbels raakten. MMs weer een puntje terug, GL3 nog 3-2 voor.

John wisselde voor Robby en dit leek niet meteen succes te hebben. Bij een 2-0 voor de MMs werd er afgseproken om toch maar eens te gaan darten en dat stukje zelfcoaching werd goed opgevolgd. In de volgende legs werd het spel steeds beter, de partij werd bij 2-2 vakkundig afgemaakt in 6 beurten.  4-2 voorsprong voor GL3

De volgende koppels waren voor Jeroen en Erwin, de eerste was een spiegeling van de vorige. GL3 nu eerst 2-0, maar het waren toch de MMs die er met het punt vandoor gingen. 4-3 voor GL3.

In de laatste koppel werden de punten weer beter geraakt en dat bleek ook in de scores bij Erwin en Jeroen gooide steeds de goede dubbel. 3-1. de winst was er, 5-3 op naar de bierronde.

Bierronde
In de bierronde ging het lang gelijk op, met dank aan Danny’s goede scores. Na een redelijk aantal gemiste dubbels was het John die de avond in het slot gooide met D1. 6-3 voor GL3.

 

Concluderend kan GL3 tevreden zijn met het resultaat, maar toch wel een stuk minder gelukkig met het spel. Voor de MMs is deze eindstand niet voldoende om zicht te handhaven in de eerste divisie, zij zullen na een seizoen weer terugkeren in de tweede.

Volgende week is de laatste wedstrijd tegen Catch m All in het Hart van Made. Vanaf 28 april begint weer de Fratercup (in Café de Tijd), GL3 zal daarin op de woensdagavond uitkomen in vier teams.
Erwin/Robby,
Toon/Danny/Leon Middelburg,
Jeroen/Femke Schachtschabel /Jeroen van Dongen,
John/Kees Genet

Daartussenin is er op 24 april alweer het vierde rakningtoernooi.