26. GL3 – SHARP®

20 mei 2011

GL3 – SHARP®

 

A. Robby          Peter Kooremans
B. Jeroen         Lars van den Heuvel
C. Erwin            Richard van de Velde
D. Danny          Tommy Kooremans
E. Jerry              Colin Tijsse-Klasen

F. John              Franco Buisink

 

De laatste wedstrijd was bewust naar vrijdag verplaatst zodat er naderhand nog een feestje gebouwd kon worden. Een leuke pot tegen SHARP®, die al sinds lang een gezellige tegenstander zijn. Ook voor SHARP stond er niets meer op het spel, alle reden voor een mooi einde aan een erg goed seizoen.

 

Robby was de startende werper van de avond. Robby en Peter startten beiden wisselvallig maar het was Peter die liet zien dat hij niet voor niets de nr. 1 van SHARP is. In vier legs is hij Robby de baas. 0-1

Jeroen gooide in zijn vierde wedstrijd van het seizoen. In de eerste twee legs had Jeroen weinig in te brengen tegen Lars. Vanaf leg drie liet Jeroen een goede comeback zien. In de laatste leg was het Jeroen die zijn persoonlijke eer redde en met nog een winstpartij het seizoen af te sluiten. 1-1

Erwin kon er geen wedstrijd van maken, in drie legs was Richard veel te sterk Erwin bleef ver van zijn beste spel. 2-1 voor SHARP.

Danny startte niet best in zijn wedstrijd snel was er een 0-1 voorsprong voor Tommy. Danny herpakte zich goed en won de volgende drie. Danny wordt hiermee weer tweede in de percentagelijst. 2-2 gelijk.

Hierna gooiden de wissels nog een singelpartijtje tegen elkaar, Jerry en John sloten die beide winnend af.

 

Robby en Jeroen hadden in de eerste koppel geen vuist tegen de goed spelende SHARP’ers. De eerste koppel werd met 3-0 verloren.

In de tweede koppel lieten Erwin en Danny zien dat zij een goede partij in huis hadden. In vier legs werd de tweede koppel winnend afgerond. Bij GL3 wisselde voor John voor de captain en Jerry zou later invallen voor Robby. De derde koppel ging lang gelijk op maar het was vooral John die de dubbel niet meer kon vinden. In de vijfde leg werd de dubbel niet gegooid, dat deed SHARP wel en die pakten weer de voorsprong.

In de laatste koppel kon GL3 geen vuist maken, Jeroen en Jerry konden geen vuist maken tegen SHARP. Het werd in drie legs een nederlaag. Wat ook de derde verliespartij van het seizoen betekende.

 

In de bierronde was bij sommigen (ondergetekende inclusief) het vat leeg en bij SHARP was het wel nog wat beter. Gl3 maakte geen aanspraak op de bierronde. Dit houdt tevens in dat de titel Mr. Bierronde per 20 mei verhuist van Danny naar Jerry.

 

Na de wedstrijd werd er natuurlijk nog aan de bar gehangen. En traditioneel was het Gl3 die daar ook weer het langst verbleven.

 

Vanaf dinsdag start de Tijdcup weer, hieraan doen Erwin/Robby, Danny/Toon/Leon Middelburg, Jerry/Niels Gijsen en John/Kees Genet mee.

 

Iedereen die de moeite genomen heeft te komen kijken, erg bedankt voor jullie support, John en Layka bedankt voor de gezelligheid !

 

Statistieken:

168 punten (6.5 gem)– 70 gewonnen singles – 71 koppels – 19 bierrondes en 8 bonuspunten

Danny 18/20 John 17/19, Jerry 15/19; Erwin 12/19; Robby 5/19; Jeroen 1/4

Beker: Jerry 1/1; Erwin 0/1 Robby 0/1; John 0/1

 

John