GL3 – Bruine Pijlen ’99 (beker, 8-1)

Normal 0 21

20 oktober 2009

Good Lookin’ 3 Bruine Pijl ‘99

Na drie overwinningen overwinningen in de competitie was het nu de beurt aan De Bruine Pijlen ’99 (BP99) uit Breda om het op te nemen tegen GL3. Bij BP99 gooit Robby’s collega Toine, een must voor beiden om de onderlinge partijen te winnen dus.

Het was een gezellig drukke avond in het café omdat ook ’t hart van Made 1 thuis moest bekeren. HVM1 verloor ‘nipt’ met 6-3 van eredivisionist Nee Gullie!

Opstellingen

A: Erwin A: Koen van den Kieboom

B: Danny B: Raymond Kusters

C: Robby C: Frank Witte

D: John D: Toine Jansen

Singles

Erwin – Koen

De captain mocht deze keer het spits afbijten, Erwin gooide goede scores maar het finishen ging daarentegen niet zo lekker. Erwin haalde op de valreep het eerste punt voor GL3 binnen.

3-2 voor Erwin, 1-0 voor GL3

Danny – Raymond

Danny was een echte cupfighter, hij gooide én finishte goed zijn tegenstander had weinig kans. Danny won met 3-0. Nog voor de avond goed onderweg was had GL3 al een lekkere voorsprong

3-0 voor Danny; 2-0 voor GL3

Robby – Frank

De loting had bepaald dat Robby niet tegen zijn collega mocht aantreden, hierdoor was de motivatie natuurlijk niet minder, Robby gooide goed en ook het finishen was sterk. Het werd 3-1 voor Robby.

3-1 voor Robby; 3-0 voor GL3

John – Toine

Voor John begon de wedstrijd erg lekker en met enkele 100+ scores, alleen ondanks deze goede scores wist hij niet te finishen. In volgende drie legs ging het finishen ook goed en daarmee werd ook de vierde single gewionnen.

3-1 voor John; 4-0 voor GL3

Koppelpartijen

De koppelpartijen kunnen samengevat worden door goed spel van GL3, een revanche van John op z’n koppelpartij van afgelopen week en de eerste 180 score van Robby van het seizoen, maar er moet toegegeven worden dat BP99 hier ook erg veel pech (en gemiste dubbels) heeft gehad, Alle koppels werden door GL3 gewonnen er werd zelfs maar één leg afgestaan.

Erwin/Danny – Koen/Raymond 3-0; Robby/John – Koen/Raymond 3-1

Robby/John – Frank/Toine 3-0; Erwin/Danny – Frank/Toine 3-0;

8-0 voor GL3

Teamwedstrijd

De bierronde werd gekemerkt door een wederopstanding van BP99, waar nu alles wat eerder net-niet ging, net wel ging. De ronde ging lekker gelijk op alleen was het BP99 die het rondje –Hoegaarden in dit geval- kregen.

De verwinning was onverwacht groot maar het was een gezellige avond en naderhand werd er nog nagepraat met de BP99.

Komende week donderdag magTo The Point uit Etten proberen de ongeslagen reeks van GL3 proberen te verbreken, de teller staat nu op drie. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 3 november tegen U.Z.D.O.K.V.G. in ’t Hart van Made.