Good Lookin’ 3 – d’n Juup 1

 

13 oktober 2009

Good Lookin’ 3 – d’n Juup 1

Na de overwinningen op RVS en Just on Time was het nu de beurt aan d’n Juup 1 uit d’n Berg om het op te nemen tegen GL3. Alle teamleden waren aanwezig voor een mooie avond.

Volgens goed GL3 gebruik werd er weer geloot voor de speelvolgorde en de reserve.

Opstellingen

A: Danny A: Paula de Boer

B: Erwin B: Anouk de Held

C: Jeroen C: Paul Black

D: Robby D: Alex Goosens

E: John

Singles

Danny – Paula

In zijn derde wedstrijd van het seizoen wist Danny in een mooie partij van Paula te winnen. Danny scoorde goede punten en had daardoor geen druk op zijn dubbels die hij goed afwerkte. Hij stond geen leg af in de eerste wedstrijd van de avond en zette GL3 daarmee op een voorsprong

3-0 voor Danny; 1-0 voor GL3

Erwin – Anouk

De captain mocht vervolgens aantreden tegen de tweede dame van d’n Juup 1, Anouk de Held. Deze partij ging meer gelijk op dan de eerste wedstrijd, zowel Erwin als Anouk gooiden goede scores en Anouk stond daarbij ook bijna feilloos te finishen waardoor de wedstrijd in balans was na vier legs. In alweer een goede –beslissende- leg maakte Erwin het karwei af.

3-2 voor Erwin; 2-0 voor GL3

Jeroen – Paul

In een wederom gelijkopgaande partij trok Jeroen aan het kortste eind. Jeroen kon niet wennen aan het tempo van de Schot. Paul finishte sterk en boog een 1-0 om in een overwinning.

3-1 voor Paul, 2-1 voor GL

Robby – Alex

Als vierde en laatste mocht Robby aantreden tegen Alex van d’n Juup 1. Robby gooide een zeer goede wedstrijd, hiermee handhaafde hiermee de voorsprong van GL3 in de wedstrijd. Mede door meerdere 100+ scores stond Robby geen leg af tegen Alex.

3-0 voor Robby; 3-1 voor CL3


Koppelpartijen

Danny/Erwin – Paula/Anouk

Dit GL3 koppel bleek een koningskoppel in deze wedstrijd, Paula en Anouk werden met ge’whitewashed’ en Danny gooide zijn eerste 180-score van het seizoen.

3-0 voor Danny/Erwin; 4-1 voor GL3

Jeroen/Robby – Paula/Anouk

Ook op dit GL3 koppel had d’n Juup 1 geen antwoord. Mede door goede scores en een 100 finish van Robby werd het eerste koppel van d’n Juup 1 voor de tweede maal ge’whitewashed’. Deze overwinning verzekerde GL3 ook van de eindoverwinning.

3-0 voor Jeroen/Robby; 5-1 voor GL3

Jeroen/John – Paul/Alex

Aan de uitdrukking never change a winning team hecht GL3 weinig waarde. Robby wisselde vrijwillig voor John, dit bleek geen gouden wissel te zijn want ook John kon ook niet wennen aan het tempo van Paul in de eerste paar legs. Het stond na vier legs nog gelijk maar d’n Juup 1 maakte het in de vijfde leg goed af.

3-2 voor paul/Alex; 5-2 voor GL3

Danny/Erwin – Paul/Alex

Danny en Erwin gingen in deze wedstrijd verder waar ze gebleven waren en bezorgden GL3 het zesde punt. Ook in deze partij werd geen leg afgestaan.

3-0 voor Danny/Erwin; 6-2 voor GL3

Teamwedstijd

Danny/Erwin/ Jeroen/John – Paula/Anouk/Paul/Alex

In de bierronde gong het aanvankelijk goed en werd er door GL3 een mooie voorsprong opgebouwd, het schortte alleen aan uitgooien. Door een paar goede beurten en het finishen van Anouk ging de bierronde naar d’n Juup 1

1-0 voor d’n Juup 6-3 voor GL3

Het is alweer de derde overwinning op rij, na de wedstrijd werd nog gezellig nagepraat met de tegenstander. D’n Juup 1 is een gezellig team en we zien uit naar de wedstrijd in en tegen d’n Juup.

Komende week komt De Bruine Pijl ’99 voor de beker op bezoek in ‘t Hart van Made.

De eerstvolgende competitiewedstrijd is in Etten tegen To the Point.