GL3 – Magic Misters (6-3)

8 – december 2009

Good Lookin’ 3 – Magic Misters

Een week na de deceptie in Dongen mocht GL3 weer eens thuis, de tegenstander waren de Magic Misters (MMs) uit Rijen. Nadat alle vier MMs gearriveerd waren kon er begonnen worden. GL3 lootte –zoals altijd- en dat leverde de volgende partijen op:

A: Robby A: Danny Waegemaekers

B: John B: Erik van Loon

C: Jeroen C Onno van Meyenfeldt

D: Erwin D: Corné Vervloet

E: Danny

Singles

Robby mocht beginnen tegen Danny. Robby stond niet goed te gooien Danny gooide goede scores en finishte voordat Robby op een dubbel stond. Het eerste punt voor MMs.

3-0 / 1-0 voor MMs

De tweede single was John tegen Erik. John gooide goede scores en liep weg van Erik, hierdoor had hij de ruimte nog om flink wat pijlen te missen op de dubbels. De dubbels werden uiteindelijk geraakt en John maakte weer gelijk.

3-0 voor GL3 / 1-1 Gelijk

Hierna was het de beurt aan Jeroen en Onno. Jeroen gooide een goede partij. Nadat het eerst nog redelijk gelijk op ging, verbeterde het spel van Jeroen en Onno’s werd minder. Jeroen haalde zijn eerste punt en is nu van de hatelijke 0% af. GL3 weer aan de leiding!

3-1 / 2-1 voor GL3

Als laatste mocht de captain aantreden tegen Corné. Erwin stond wisselvallig te gooien, maar won toch overtuigend van Corné. Erwin blijt hierdoor aan de leiding in de percentagelijst.

3-0 / 3-1 voor GL3

Koppels

Robby/John mochten beginnen aan de koppels tegen Danny/Erik. Het werd een makkelijke overwinning voor het koppel van GL3. De overwinning was al weer in het zicht.

3-0 / 4-1 voor GL3

Jeroen/Erwin mochten nu tegen het eerste koppel van MMs, die nu uit waren op revanche, ze herpakten zich goed tegen het tweede Gl3 koppel. MMs weer een punt dichterbij.

3-0 voor MMs / 4-2 voor GL3

Jeroen bleef staan maar Erwin stond zijn plaats af aan Danny. Danny pakte zijn kans en gooide met Jeroen een goede pot tegen Onno en Corné Ondanks de beloofde 180 die niet kwam (he Danny) werd er overtuigend gewonnen. De overwinning was binnnen!

3-1 / 5-2 voor GL3

Robby/John kwamen terug voor de laatste koppel, hier ging het ook voortvarend van start. De eerste leg werd gewonnen en de tweede werd door John uitgegooid met 114 terwijl de MMs ‘m net op 40 hadden gezet. Hierna werden de MMs Onno en Corné sterker en ging het finishen veel beter, met als hoogtepunt de 90 finish van Corné in de vijfde leg terwijl GL3 op 16 stonden.

3-2 voor MMs / 5-3 voor GL3

Bierronde

De bierronde werd door GL3 niet goed gestart, na acht berurten stonden er nog 800+ punten op het bord, zo’n 200 punten achter. Hierna draaide het beeld compleet, binnen no-time was de 200 punten achter een voorsprong van 200 punten. Danny maakte het mooi af met een “niet te missen-d6”.

Er valt te concluderen dat GL3 de klap van afgelopen week als team wel weer te boven is. Na de wedstrijd werd er nog een beetje nagepraat en genoten van het gewonnen biertje. GL3 staat nu op 57 punten uit 12 wedstrijden.

 

Volgende week vrijdag is de laatste competitiewedstrijd in Breda tegen Catch M All.

Komende zaterdagavond is er eerst nog een belangrijke afspraak: de clubkampioenschappen van Good Lookin’.

Het jaar word helemaal afgesloten op 20 december bij het Wagenbergse kerstkoppeltoernooi. Waar, zoals eerder al genoemd, Erwin en Robby hun titel verdedigen.

tussenstand in de competitie op de WBDF site

John