Go For It – GL3 (3-6)

Normal 0 21

27-11-2009

Go For It – Good Lookin’ 3

In de gezellige Kopse Kant te Breda stond in de tiende ronde het duel tussen GL3 en DC Go For It ! (GFI) op het programma. Het was gezellig druk, de Stallions gooiden ook thuis alles was klaar voor een goede pot.

Door GL3 werd er geloot en de volgende opstellingen uit de bus, het was Erwin’s beurt om reserve te staan.

A: Jeroen Cees den Ridder

B: Robby Rien de Rooij

C: John Debbie van Erp

D: Danny Harry Hekker

E: Erwin Ger Hollaar (kwam niet in actie)

Singles

Jeroen – Cees

Jeroen mocht namens GL3 het spits afbijten, het was een gelijkopgaande parij. Er werden van beide kanten goede met mindere scores afgewisseld, het finishen van Cees bezorgde hem de 3-1 overwinning. 1-0 GFI

Robby – Rien

Robby trok deze keer na vijf legs eens aan het kortste eind, waar hij normaliter vijf-leggers altijd wint ging het deze keer mis. Het was een gelijkopgaande pot, maar Robby kwam nooit echt in zijn spel. Rien gooide de vijfde leg sneller uit en verdubbelde de voorsprong van GFI.

3-2 Rien, 2-0 GFI

John – Debbie

John was goed op dreef en de scores liepen perfect, het finishen daarentegen was drama. Echter door de grote voorsprong was er tijd genoeg om uit te gooien. Na een beurt of tien werd dan de dubbel 1 uiteindelijk gevonden. De tweede en derde leg bleven de scores goed en het finishen ging ookal beter. Het eerste punt voor GL3.

3-0 voor John, 2-1 voor GFI

Danny – Harry

Op niet nader te noemen wijze werd het 2-2 in deze partij. Met de vijfde leg draaide het wedstrijdbeeld compleet. Harry kwam los en zette ‘m in drie beurten op 161, Danny bleef erg goed bij en had geluk dat het daarna niet meer zo voortvarend ging en hij zijn dubbel met een pijl raakte.

3-2 voor Danny 2-2 Gelijk!

Erwin is na 10 wedstrijden nog steeds de beste in de singles.

(pct wedstrijden / pct legs / 180’s)

Erwin 67 / 64 / 1

John 63 / 66 / 2

Danny 57 / 52 / 4

Robby 44/ 49 / 2

Jeroen 0 / 30 /

Koppels

Jeroen en Erwin (i.p.v. Robby) startten met twee koppelpartijen. Van het duo Cees/Rien werd in vijf legs verloren, het koppel Debbie/Harry werd met 3-1 opzij gezet. Zo bleef het na zes partijen nog steeds gelijk

3-3 Gelijk

John/Danny mocht nu hun kunsten vertonen in de eerste wedstrijd ging het vrij snel al was het nu Danny die de scores gooide en John de finishes. Na een 3-0 tegen Debbie/Harry werd het spannender tegen Cees/Rien, in deze partij werden goede scores genoteerd. Bij een 2-1 stand voor GFI maakte John het gelijk met een mooie 109 finish. In de vijfde leg gooide GL3 de dubbel eerder dan GFI en met deze overwinning was de eindoverwinning ook binnen. 3-2 voor John/Danny; 5-3 voor GL3

Bierronde

In de bierronde stond niets meer dan een biertje meer op het spel. Dit was motivatie genoeg voor GL3, na een erg goede start stond er snel een voorsprong van een zo’n 200 punten op het bord. De dubbel werd niet makkelijk gevonden, maar het was Danny die dubbel 1 gooide voordat GFI finishte.

6-3 voor GL3.

Het was een gezellige avond darten in de Kopse Kant, na de wedstrijd werd er onder het genot van het gewonnen biertje nabeschouwd. Na elkaar gelukgewenst te hebben ging GL3 met 6 punten op zak huiswaards.

De volgende wedstrijd is weer een uitwedstrijd, in Dongen deze keer, tegen ’t Zit Erbij. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 8 december tegen de Magic Misters uit de Rijen.

John