Jan Steen 2 – Good Lookin’ 3

13 november 2009

 

Jan Steen 2 – Good Lookin’ 3

 

In d’n Borgh in Zevenbergen stond op deze vrijdag de dertiende de subtopper in 1B op het programma. GL3 reisde met vier man af voor een vervolg op de goede reeks van de afgelopen weken

 

Na het loten kwamen de volgende opstellingen uit de bus:

A: Jeroen        A: Mark Oskam

B: Danny        B: Maurice van Rosmalen

C: Erwin          C: John Voetee

D: Robby        D: Raoul Slabbekoorn

                        E: Krijn van Aart

 

Singles:


Jeroen mocht net als dinsdag het spits afbijten. Jeroen gooide een goede pot, alleen had veel problemen met de dubbels. Mark had er beduidend minder moeite mee en de eerste single ging dan ook met 3-1 naar JS2

1-0 voor JS2

 

Als tweede was Danny aan de beurt. Danny was gelijkwaardig aan zijn tegenstander en het werd dan ook een vijf-legger. Ook hier werden de dubbels niet met de eerste pijl gevonden. In de vijfde leg nam Danny afstand en bekroonde die leg met een mooie 148 finish. 3-2 voor Danny

1-1 Gelijk

 

De captain was als derde en bij Erwin gingen de dubbels al helemaal niet. Scorend was het allemaal wel redelijk in orde bij zowel Erwin als John. De dubbels bepaalden de uislag en deze was dan ook keihard 3-0 voor John.

2-1 voor JS2

 

Robby was als laatste single aan de beurt en alhoewel hij toch wel de ‘koning 3-2’ is verloor hij in 5 legs deze keer zijn pot. De punten waren in het voordeel van Robby, maar de dubbels absoluut voor Raoul. 3-2 dus voor Raoul.

3-1 voor JS2

 

In de singles was het toch vooral double trouble, als die bij de koppels maar beter zouden gaan lopen

 


Koppels:

 


Mark/Maurice – Jeroen/Danny:

Jeroen en Danny hadden vrij weinig te vertellen tegen dit sterke koppel. Een makkelijke 3-0 voor Jan Steen.

4-1 voor JS2

 

John/Raoul – Jeroen/Danny:

Jeroen en Danny pakten het in deze koppel weer een beetje op, maar uiteindlijk was het toch weer Raoul die in de beslissende leg de dubbel weer als eerste wist te vinden. 3-2 voor JS2.

5-1 voor JS2

 

John/Raoul – Erwin/Robby

In een spannende partij waarin door beide partijen zeer goede scores gegooid werden was het weer Jan Steen dat aan het eind de beslissende dubbel raakte. 3-2 voor JS2.

6-1 voor JS2

 

Mark/Maurice – Erwin/Robby

De vernedering begon nu toch wel grootse vormen aan te nemen en dus het signaal om nog 1 keer de rug te rechten.

Gemotiveerd om de uitslag toch nog wat draaglijker te maken gooiden Erwin en Robby een goede partij die eindelijk ook eens gewonnen werd. 3-1 voor GL3.

6-2 voor JS2

 

 

Teamwedstijd:

 

In de bierronde stond niets meer dan een biertje op het spel, na een 5-2 tussenstand hoefde de winnaar van de avond niet meer bepaald te worden. Het niveau in de bierronde was redeljk maar GL3 gooide deze keer wel snel uit en het was Robby die de confrontatie besliste met de laatste dubbel.

 

6-3 voor Jan Steen 2.

 

In Zevenbergen kwam dus een eind aan de rij overwinningen van GL3. Jan Steen maakte indruk, GL3 had iets te veel naar de dubbels van NOPB gekeken dinsdag.

 

Concluderend:


Een gezellige avond met een redelijk tot goed nivo met oa een 148 finish en vier 180 scores.

De overwinnig van Jan Steen was verdiend!

 

De wedstrijd van komende week is reeds gespeeld door GL3 (NOPB thuis) deze is met 6-3 gewonnen. De eerstvolgende wedstrijd is in Breda tegen Go For It op vrijdag 27 november, hopelijk brengt deze meer geluk dan vrijdag de 13e 😉

 

John & Erwin