Oefenen tegen de Daltons

In deze competitieloze paasweek is er op neutraal terrein, in Café de Tijd in Made, -de voormalige Frater- geoefend tegen de Daltons, de kersverse kampioenen van 1B. Met negen man werd er in twee groepen tegen elkaar gegooid. Hierna zou in een k.o. de ‘dagwinnaar’ bekend worden. Namens GL3 waren Toon, Erwin, Robby, Danny en John aanwezig. gegooid werd er tegen Tinus, Bas, Tino en Denny.

In de poule met Denny, Danny, Toon, Robby en John streden lang drie man om de eerste twee plaatsem, toen Denny zich met zijn vierde winstpartij verzekeerde van positie 1 moesten John en Danny nog tegen elkaar,. In deze spannende partij was John net iets eerder met het gooien van de dubbel en pakte de tweede plaats. In de poule met Erwin, Tino, Tinus en Bas was de tweesplitsing duidelijker. Eriwn en Tinus haalde de meeste punten, in de onderlinge wedstrijd was het Erwin die Tinus aftroefde. hierdoor was de avond al verzekerd van een Dalton-GL3 ‘finale’

In de k.o. won Erwn van John die nog bij een 2-0 stand nog goed terugkwam met een 15-darter, hierna maakte Erwin het vakkundig af. 3-1 Bij de Daltons was het spannender, hier won Tinus met 3-2 van Denny. In de ‘finale’ waren het Erwin en Tinus, beiden de besten in de competitiesingels voor hun teams, die er een mooi schouwspel van maakten. Het kwam tot een beslissende leg waarin het nog steeds gelijkopgaand was. Beiden kregen kansen op de dubbel, maar het was Ma Dalton die ‘m gooide.

Het was een gezellig avondje oefenen in Café de Tijd met zo nu en dan mooi en goed spel en de nodige mooie finishes en meerdere 180’ers. Na nog een drankje en een praatje werd er weer huiswaards gekeerd.

De volgende twee weken word er door GL3 nog uitgespeeld tegen de Magic Misters (14/04) en de laatste wedstijd is thuis tegen Catch ‘m All op 20 april.

John