Ranking 1 en 17. GL3 – Doelen RVS (2-7)

Normal 0 21

23 januari 2010

Good Lookin’ Ranking 1
Tijdens de eerste ranking van 2010 heeft GL3 captain een mooi resultaat geboekt door dit toernooi te winnen, het was de eerste keer dat Erwin een rankingtoernooi wist te winnen. De overwinning werd met een mooie 4-0 winst op Jos van Meer bekroond. Deze ranking was ook de eerste wedstrijd van Toon in 7 maanden.

De andere GL3’ers behaalden geen noemenswaardige resultaten, maar pakten slechts punten voor de ranking.

Meer over de rankings en de tussenstand op: Ranking in het hoofdmenu.

26 januari 2010

17. GL3 – Doelen RVS

Op dinsdag was het treffen van GL3 en Doelen RVS (DRVS) Beide teams waren met vier man vertegenwoordigd voor deze heuse subtopper. De loting werd gedaan en dat leverde de volgende wedstrijden op:

A: Erwin A: Justin van Oorscht
B: Robby B: Ron Papanikolaou
C: John C: Jeroen Hendrickx
D: Danny D: Geert ten Oever

Singles
Erwin gooide niet goed, de tripple 20 werd maar sporadisch gevonden. In de eerste legs ging de wedstrijd nog gelijk op maar later ging Justin beter gooien en pakte het eerste punt van de avond
1-0 voor DRVS

Robby en Ron gooiden geen van beiden goed, Ron was echter na veel pogingen degene die het eerst 3 legs wist te winnen. Ron verdubbelde de voorsprong voor DRVS
2-0 voor DRVS

Als derde mocht John plaatsnemen aan de oche. Zijn tegenstander was als in de uitwedstijd Jeroen. Destijds had Jeroen met 3-2 gewonnen. De eerste leg was gelijkopgaand en werd door John gewonnen. In de volgende legs verbeterde Jeroen zijn spel en creëerde steeds een comfortabele voorsprong. Jeroen won drie legs op rij.
3-0 voor DRVS

Danny tegen Geert was de laatste singlepartij van de avond. Danny begon erg sterk, hij pakte de eerste twee legs makkelijk. Hier stopte het echter voor Danny en Geert ging steeds beter gooien Danny had nog enkele matchdarts maar hij wist deze niet te benutten. Alweer een punt voor DRVS, een scenario als bij de Daltons begon op te doemen met als enig verschil dat er toen goed gespeeld werd. Dat was nu zeker niet het geval.
4-0 voor DRVS

Koppels
De gebroeders wisten hun spel niet te verbeteren. Justin en Ron gooide een goede partij en finishen behoorlijk goed, ook deze koppel ging gemakkelijk naar DRVS.
5-0 voor DRVS

John en Danny mochten, nu de wedstrijd inmiddels al verloren was, gaan proberen de eer te redden in de volgende twee koppels. In de eerste koppel ging het goed en deze werd toch betrekkelijk makkelijk gewonnen. Danny gooide in deze pot ook een 180 score, zijn zesde van het seizoen. De eer was gered!
5-1 voor DRVS

In de volgende koppel waren Jeroen en Geert, net als in hun beide singels te sterk voor John en Danny. Ze gooiden goed en het finishen bleef sterk. Jeroen miste op een haar een 156 finish maar later gooiden ze de dubbel wel om weer op vijf punten voorsprong te komen.

6-1 voor DRVS

De gebroeders mochten het nu proberen tegen Jeroen en Geert, die waren echter net op stoom en ze waren niet van plan om te verliezen. Ook deze partij werd omgezet in een overwinning voor DRVS

7-1 voor DRVS

Bierronde
De bierronde begon zoals verwacht kon worden. DRVS scoorde goed en veel en pakten daarmee een comfortabele voorsprong van zo’n 150 à 200 punten. Het stopte deze keer echter bij het finishen. De dubbel viel niet en zo pakte Robby voor GL3 het cadeautje uit met een dubbel 4.

Conclusie, GL3 is in 2010 nog niet op stoom gekomen en de resultaten zijn navenant. Dit was qua spel wel het dieptepunt van het jaar, maar er kan niet te lang getreurd worden… komende week wacht dn Juup 1 alweer. Niet te lang getreurd dus.

In de week voor carnaval: 8-12 februari staat de beker op het programma, geloot is er nog niet. Dit zijn de acht teams die nog over zijn.

 • Normal 0 21

  2 Fast 4 You (Ere No.1),

  Bulls Hit ZTT(1A No.2),

  DC10 (Ere No.2),

  GL3 (1B No.7),

  Just on Time (1B No.2),

  Stieren & Bieren (Ere No.3)

  de Halve Maan (Ere No.4)*

  Nee Gullie (Ere No.7)*

 

Normal 0 21

* staan nog niet in competitiemaster ingevuld

Op zondag 7 februari vond alweer voor de 19e keer de Open Made plaats, inschrijven kan inmiddels via www.openmade.nl

John