’t Zit Erbij – GL3 (9-0)

2 december 2009

’t Zit Erbij – Good Lookin’ 3

Woensdag werd er afgereisd naar Dongen voor de pot tegen ’t Zit Erbij (ZE). ZE heeft in de eerste seizoenshelft wisselend gepresteerd, waar ze begonnen met een 9-0 werd vorige week nog met 8-1 verloren.

Deze week stond er echter een ander team aan de oche. Met nieuwe aanwinst Danny Lens gelijk in de basis kon er rond half negen begonnen worden. GL3 lootte voor de opstelling, die was als volgt:

A: John    A: Johan Smulders
B: Danny  B:Jeroen van den Hoof
C: Erwin   C: Etiennne Hereijgers
D: Jeroen D: Danny Lens.

De trouwe volger van de wedstrijdverslagen verwacht nu een gedetailleerd verslag per wedstrijd, dat is deze keer echter anders. Het zou wel erg eentonig worden.

De ontmoeting stond in het teken van goed spel van alle GL3’ers, helaas gooiden de mannen van ZE nog enkele malen beter. Zo werden (bijna) alle finishes in een beurt uitgegooid. Dit bleef ook zo tot de allerlaatste pijl: de bierronde werd door Danny met een mooie 120 finish uitgegooid. In 12 beurten. Het record van NOPB staat dus nog.

Zo kwam na ongeveer anderhalf uur darten de koele cijfers 9-0 op het bord. in legs werd het 25-2, beide GL3 koppels wisten in de eerste wedstrijd een leg te winnen.

Enig persoonlijk succes was er voor onze Danny, zijn vijfde 180’er van het seizoen, een pr.

Uitslagen
John – Johan 0-3
Danny – Jeroen 0-3
Erwin – Etienne 0-3
Jeroen – Danny 0-3
John/Danny – Johan/Danny 1-3
John/Danny – Jeroen/Etienne 0-3
Erwin/Jeroen – Jeroen/Etienne 1-3
Erwin/Jeroen – Johan/Danny 0-3
GL3 – ZE 0-1

komende dinsdag wordt de laatste thuiswedstrijd van 2009 gespeeld tegen de Magic Misters uit Rijen. de laatste competitiewedstrijd van het jaar is een week later in Breda tegen Catch ‘m All. De meeste GL3’ers sluiten het jaar af op het Wagenbergse kerstkoppeltoernooi, waar Robby en Erwin de titel verdedigen. Dit is op 20 december.

meer Good Lookin op www.dcgoodlookin.nl en de tussenstand in de competitie op de WBDF site

John